Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst

Wat is toegangscontrole?

Primair is toegangscontrole niets anders dan "Wie, Waar, Wanneer kan en mag naar binnen”. Met andere woorden: een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrische kenmerk. Dan wordt bepaald of deze geautoriseerd is voor de betreffende locatie op dat tijdstip. Het toegangscontrolesysteem verleent al dan niet toegang.
Waarom toegangscontrole? De behoefte aan veiligheid, beveiliging, beheersbaarheid en gebruiksgemak in gebouwen neemt toe. Mensen worden kritischer, hebben hogere verwachtingen en stellen meer eisen aan de functionaliteit van een deur. Met een toegangscontrolesysteem ontvangt elk personeelslid of bezoeker een speciale sleutel/badge om toegang te krijgen bij elke deur, poort of slagboom. Ze hoeven alleen hun sleutel/badge bij de lezer te houden en de toegang wordt verleend of geweigerd, afhankelijk van wat hen is toegewezen. Bij verlies van de sleutel/badge hoeven er geen sloten te worden vervangen. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw gebouw is beveiligd en dat is iets wat niet haalbaar is met een gewoon slot- en sleutelsysteem. Het toegangscontrolesysteem is bekabeld met een netwerk. En met behulp van computersoftware kunnen autorisaties worden verleend. Bij online toegangscontrole heeft de beheerder altijd real time informatie voor handen. Ook is het mogelijk om tijdsregistraties van bijvoorbeeld medewerkers bij te houden. Voor situaties waarbij hogere beveiligingseisen gelden, waarbij wet- en regelgeving rondom de vergrendelingsoplossing van belang zijn en wanneer de betreffende deuren een hogere mate van gebruiksfrequentie hebben, zal gekozen worden voor een bekabelde elektromechanische oplossing.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.

Toegangscontrole

Voordelen van onze toegangscontrole?   Hogere mate van beveiliging en veiligheid van medewerkers en eigendommen   Beheersbaar: je weet precies wie waar wanneer is geweest   Flexibele controle door toegangsautorisaties   Gebruiksvriendelijk: toegangsbeheer vanachter uw pc   Tijdsregistratie medewerkers mogelijk   Real time informatie beschikbaar   Eén toegangsdrager (bijvoorbeeld kaart of tag) voor meerdere deuren en of meerdere toepassingen zoals, bijvoorbeeld betalen in het bedrijfsrestaurant   Bij sleutelverlies hoeven er geen sloten worden vervangen.
ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons