Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst
 Let bij beplanting op vrij zicht op de woning vanaf de straat.  Buitenstopcontacten spanningsloos maken.  Laat niet op internet weten dat u afwezig bent.  Let hierbij ook op automatische afwezigheidsberichten via e-mail en voicemail.  Vertel niet op sociale media dat u op vakantie gaat/bent.  Scherm persoonlijke berichten zoveel mogelijk af voor buitenstaanders.  Verstop uw sleutels niet buiten. Onder de mat of in de bloempot is geen geheime plek.  Hang geen adreslabel aan uw sleutelbos.  Zorg dat uw deuren en ramen niet verborgen zijn achter hoge schuttingen, bomen of    struiken. Dit maakt sociale controle niet mogelijk.  Markeer of graveer uw eigendommen en registreer ze.  Plak nooit een briefje op de deur met "ben even weg".  Maak het makkelijk om te zien wie er voor uw deur staat, door glas naast de deur of een    deurspion. Zorg daarbij ook voor verlichting.  Een schuifpui is extra inbraakgevoelig, breng hier een speciaal slot aan.  Beveilig ook de bovenverdieping van de woning, zoals balkondeuren, ramen en    dakramen.  Laat geen volle vuilniszakken bij uw huis achter.  Zet uw fiets/brommer altijd op slot, ook als deze binnen staat.
 Goed hang- en sluitwerk (sloten).  Waardevolle spullen uit het zicht houden.  Ook bij afwezigheid 's avonds licht laten branden (ook op de verdieping).  Ook kleine ramen beveiligen.  Buren informeren over uw afwezigheid en vragen of ze een oogje in het zeil houden.  Bij afwezigheid auto op oprit plaatsen.  Bewoonde indruk geven (krant op tafel, kopje op tafel, speelgoed op de grond).  Brievenbus (laten) legen.  Planten in vensterbank laten staan.  Vraag vrienden of buren de planten te verzorgen.  Vraag vrienden of buren de gordijnen af en toe te sluiten.  Sleutels opbergen (niet in sloten laten steken).  Buitenverlichting gebruiken, liefst op tijdklok of lichtsensor.  Klimmateriaal verwijderen of vastleggen (vuilcontainers, ladders).  Begroeiing en tuindecoratie kan ook als klimmateriaal functioneren.
Preventietips  Beveiligen is een combinatie van goed afsluiten, opletten en technische maatregelen. Gebruik de sloten op de juiste manier en sluit ook ramen en deuren als u (even) weggaat. Hieronder volgen nog een aantal preventietips:
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.

Preventietips

Heeft u verder nog vragen?
ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons