Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst
Wat houd ons service/onderhoudscontract in van een camerasysteem? Bij het afsluiten van een service/onderhoudscontract op een camerasysteem worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd; Jaarlijks worden de camera’s gereinigd en opnieuw eventueel ingeregeld. De opnamerecorder zal worden voorzien van de laatste nieuwe firmware. Gedurende de looptijd van het contract betaald u geen voorrijdkosten en arbeidsloon als een camera moet worden vervangen. Wanneer een camera of recorder tijdelijk verwijderd moet worden zal deze tijdelijk worden vervangen voor een leen product zodat u altijd een werkend camerasysteem heeft. U kunt gebruikmaken van onze storingsdienst 24/7 Dit word kenbaar gemaakt d.m.v. een sticker op de opnamerecorder.
Hieronder vind u enkele voorbeelden voor een camerasysteem (HD of IP) Camerasysteem tot maximaal  4 camera’s	€ 149,00 Camerasysteem tot maximaal  8 camera’s	€ 195,00 Camerasysteem tot maximaal 16 camera’s	€ 295,00 genoemde bedragen zijn per jaar exclusief 21% BTW
Overnamen van andere installaties Wanneer u niet tevreden bent met uw huidige installateur kunnen wij het alarmsysteem, brandmeldsysteem of camerasysteem overnemen inclusief onderhoudscontract en meldkamer aansluiting. Na een controle van onze adviseur ontvangt u van ons een offerte voor overname. Dus als u wilt overstappen bel ons 030 - 2447792 voor een afspraak.
Wat houd ons service/onderhoudscontract in van een alarmsysteem? Als u bij ECE brand & inbraakbeveiliging een service/onderhoudscontract afsluit, komen we jaarlijks langs om uw alarmsysteem te onderhouden en te testen, recente updates, reinigen van componenten, spanning meten van batterijen en noodaccu. Gedurende de looptijd van het service/onderhoudscontract betaald u geen voorrijdkosten en arbeidsloon wanneer er een defect product dient te worden vervangen. U kunt gebruikmaken van onze storingsdienst 24/7 Dit word kenbaar gemaakt d.m.v. een sticker op uw centrale die meestal in de meterkast word geplaatst.
Een onderhoudcontract bij uw inbraakbeveiliging Wilt u een alarmsysteem aanschaffen? Dan raden wij u aan om ook te kiezen voor een onderhoudscontract. Het is van belang dat uw systeem zonder storingen blijft werken. Bovendien keert de verzekering in geval van inbraak alleen uit als het alarmsysteem goed onderhouden is. Als u een onderhoudscontract bij uw alarmsysteem afsluit, onderhoud ECE brand & inbraakbeveiliging uw alarmsysteem jaarlijks volgens de voorschriften, waardoor de werking ervan gewaarborgd blijft. Een veilig gevoel voor u, en een garantie voor de verzekeringsmaatschappij. Tarieven 2020 ECE brand & inbraakbeveiliging werkt met scherpe tarieven, ook voor het afsluiten van een onderhoudscontract. Arbeids- en voorrijkosten zitten bij de contractspijs inbegrepen (met uitzondering van accu’s en batterijen), zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit geldt zolang de werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens normale werkuren.Hieronder vind u enkele voorbeelden voor een alarmsysteem (Draadloos of bekabeld) Alarmsysteem tot maximaal  6 melders	     € 139,00 Alarmsysteem tot maximaal 10 melders	     € 175,00 Alarmsysteem tot maximaal 16 melders	     € 249,00 genoemde bedragen zijn per jaar exclusief 21% BTW Onderhoudscontract nodig? Bel 030 - 244 77 92 of mail ons voor een afspraak. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij uw partner in beveiliging. Goed onderhoud voorkomt problemen Door uw systeem regelmatig te onderhouden, voorkomt u problemen of dure reparaties in de toekomst. Met de onderhoudservice van ECE brand & inbraakbeveiliging weet u zeker dat uw systeem altijd in goede handen is en dat u bij eventuele problemen direct de beste service krijgt.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.

Onderhoud

ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons