Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst
v.a.  1.795,00 excl. BTW

De werking van de mistmachine.

De mistmachine is in staat om in enkele seconden een ruimte te vullen met een ondoorzichtige mist. Door de mist zullen de personen in deze ruimte geruime tijd volledig gedesoriënteerd raken. Het zicht wordt ernstig beperkt tot enkele tientallen centimeters. Deze mist is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na. De mistmachine kan op twee manieren worden geactiveerd. Hij kan gekoppeld worden aan een alarmsysteem die bij inbraak automatisch mist spuit, maar de mistmachine kan ook d.m.v. een overvalknop worden geactiveerd.

Waar wordt een mistmachine geplaatst?

De mistmachine wordt geplaatst in de ruimte(s) waar de meest waardevolle goederen zich bevinden. Zo wordt op een effectieve wijze de diefstalschade beperkt of zelfs voorkomen.

Ontstaat er schade aan mens, dier of producten.

Nee, de mist uit onze mistmachine is onschadelijk. De mist is getest en u kan dit terugvinden op het certificaat.

Contact

Voor een geheel vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs om bij u op locatie een geheel vrijblijvend beveiligingsplan op te laten stellen. Vanzelfsprekend is er bij gebleken belangstelling de mogelijkheid om voor u een demonstratie te verzorgen.

Mistbeveiliging, en waarom

Bij een inbraak of ramkraak zullen de standaard alarmsystemen het naar behoren doen. De meldingen, zoals een sirene en doormelding uitstekend voldoen. Vaak zal het gebeuren dat de opvolging een geruime tijd op zich laat wachten. Inbrekers weten dit en hebben slechts een korte tijd nodig om de meest waardevolle goederen weg te nemen en tijdig er mee weg komen.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.
Heeft u meer vragen over de mistmachine?   Neem vandaag nog contact met ons op

Mistbeveiliging

ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons