Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst
SKG logo met 1 vinkje Een product met dit logo heeft een SKG erkenning, dit houdt in dat dit product een aanvulling is op de goedgekeurde SKG producten volgens het politie keurmerk veilig wonen.
SKG logo 3 Sterren - 5 minuten ( extra zwaar inbraakwerend ) Hang- en sluitwerk met SKG keurmerk drie sterren moeten uw woning minimaal 5 minuten weerstand bieden tegen een inbreker met zwaar gereedschap. Hierbij moeten niet alleen het slot, de scharnieren en de cilinder van zware kwaliteit zijn, maar moeten ook de deur en kozijn voldoende weerstand bieden.
SKG logo 2 Sterren - 3 minuten ( zwaar inbraakwerend ) Bij veiligheidssloten en grendels met dit keurmerk, moeten deze minimaal 3 minuten weerstand bieden tegen inbraak met een uitgebreide gereedschapsset.
SKG logo 1 Ster - 3 minuten ( standaard inbraakwerend ) Hang- en sluitwerk met dit keurmerk betekent dat het minimaal 3 minuten weerstand biedt tegen inbraak met eenvoudig gereedschap als een breekijzer of schroevendraaier.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.

Keurmerk

Er zijn veel verschillende sloten en scharnieren. Wilt u de beste beveiliging? Kies dan voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk. Dit hang- en sluitwerk is getest op sterkte en is inbraakwerend. Wist u dat een aantal minuten extra inbraakvertraging voor een (gelegenheids) inbreker de drempel dusdanig verhoogd dat de kans zeer groot is dat de inbreker uw woning overslaat? De praktijk wijst uit dat de gelegenheidsinbreker niet binnen komt en snel zal besluiten een andere woning te zoeken als er SKG producten zijn toegepast.
SKG normering
Contact Heeft u meer vragen over goed hang- en sluitwerk?
ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons