Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst

Intercomsystemen voor appartementen en VVE

Als vereniging van eigenaren bent u op zoek naar een vervangende video- intercom of audio intercom. Het vervangen van een intercom systeem kan veel meer zijn dan alleen een vernieuwing van de apparatuur. Het is de kans om het systeem te moderniseren en op te waarderen.

Wanneer een intercom systeem vervangen?

Uit ervaring blijkt dat een intercomsysteem na gemiddeld 15 jaar aan vervanging toe is. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande onderhoudskosten gaan toe nemen rond deze leeftijd. Het probleemloos vervangen van een intercomsysteem vraagt kennis en ervaring. ECE brand & inbraakbeveiliging is gespecialiseerd in het vervangen van bestaande intercom of video intercomsystemen.

Bestaande bedrading 

In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van een intercom systeem hergebruikt worden voor een nieuw systeem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. Het vervangen van intercom bedrading in een appartementcomplex is een lastige  tijdrovende of soms bijna onmogelijk opgave.

Intercom met spraak

Een intercom met spraak is ideaal om te horen wie er aan uw deur of inrijpoort staat. Deze intercomsystemen zijn voornamelijk bekabeld, maar ook een draadloos systeem behoort tot de mogelijkheden. De binnenpost biedt u de mogelijkheid een inrijpoort of deur te openen met 1 druk op de knop.
Golmar intercomsysteem Intercomsysteem voor woning, bedrijf en VVE  Intercomsystemen Zien en horen wie er aan uw inrijpoort of voordeur staat? Dit kan door de innovatieve intercomsystemen die ECE brand & inbraakbeveiliging levert en monteert. Er valt een ruwe splitsing te maken tussen twee intercomsystemen, namelijk geluid of beeld en geluid.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.
Vrijblijvende offerte wacht niet langer en
Intercomsysteem
Opiz intercomsystemen

Intercom met beeld en geluid

Met een Video intercomsysteem kunt u zien wie of wat er bij u aan de inrijpoort of voordeur staat. ECE brand & inbraakbeveiliging levert hierin diverse soorten en modellen. Een intercom met infraroodverlichting geeft in de avond of nacht goed beeld, zodat u altijd kunt zien wie zich meldt aan de voordeur of inrijpoort.

Innovatieve intercom op IPhone of Smartphone

Op het gebied van intercomsystemen is een behoorlijke innovatie gaande, waardoor het mogelijk is het beeld op een IPhone of Smartphone te zien en zelfs het openen van uw inrijpoort, schuifpoort of deur. ECE brand & inbraakbeveiliging speelt in op deze innovatie, waardoor zij het mogelijk heeft gemaakt om zelfs garagedeuren, verlichting of de sproei installatie in de tuin aan te sturen met eerder genoemde producten, voor de verlichting en sproei installatie is een domotica systeem onmisbaar.
ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons