Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst
Bedieningsgemak van een alarmsysteem De AVS Raptor, Capture en Xtream inbraaksystemen kunnen bediend worden door middel van een codebedieningspaneel. Deze zijn zeer gebruiksvriendelijk. Eventueel kan het alarmsysteem in- of uitgeschakeld worden door middel van een APP. Tevens is het mogelijk om meldingen van het inbraaksysteem ook op een Smartphone en IPhone te ontvangen.
Meldkamer Sluit uw alarmsysteem aan op een meldkamer dan blijft een alarmmelding nooit onopgemerkt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan de centralisten voor u klaar.
Hang- en sluitwerk U wilt zich ook veilig voelen in uw eigen vakantie of recreatiewoning of chalet? Goed hang- en sluitwerk is de eerste stap. Met kwalitatief goede scharnieren en sloten maakt u het een inbreker een stuk lastiger en is de kans dat hij zijn poging staakt groot.
Bedraad of draadloos alarmsysteem Wij bieden een volledig draadloos alarmsysteem aan, dat is ontworpen voor de particuliere en klein zakelijke markt. Met de uitgebreide app heeft u direct controle over het bedienen van het alarmsysteem, eventueel ondersteund door visuele verificatie. Zo kunt u direct zien of er daadwerkelijk iets aan de hand is en bespaart u kostbare middelen en tijd. Zodra het systeem wordt ingeschakeld, ontvangt u een notificatie van het alarmsysteem op de gratis app via de cloudserver. Er is ook een betaalde app waarmee u direct camerabeelden kan bekijken. De gebruiker kan ook op eigen verzoek beelden opvragen om zich van een situatie op de hoogte te stellen. De kosten van de betaalde app bedragen € 19,00 per jaar of € 48,00 voor 3 jaar.

Inbraakbeveiliging voor vakantie of recreatie woning

U kunt niet altijd aanwezig zijn bij uw vakantie of recreatie woning. Om deze te beschermen tegen de risico’s van inbraak, diefstal of brand is het verstandig een goede beveiliging aan te schaffen.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.

Vakantie of Recreatie woning

ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons