Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst
Dus wacht niet langer en
De RAPTOR RLC is zeer geschikt voor caravans waar in de winter de stroom van de caravan word afgehaald bv, op een camping. In die maanden vind de meeste inbraken plaats. Nu is dat verledentijd met de RAPTOR RLC, u kunt uw caravan beveiligen zonder dat daar stroom voor nodig heb. Het systeem is zelf voedend door middel van 6 D-cellen, levensduur is maar liefs 24 tot 30 maanden, wanneer er afname van de cellen plaats vind ontvangt u automatisch bericht uit het systeem via de App dit is instelbaar vanaf 50% en vervolgens iedere 10% aangeven dat u een bericht wilt ontvangen. Zo blijft u altijd op de hoogte van de status van uw systeem. U ontvangt een Push bericht op de App via de ingebouwde GSM/GPRS kiezer.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.

Draadloos en Snoerloos beveiligen voor caravan, camper of boot

AVS RAPTOR RK maakt het mogelijk om roerende goederen draadloos en snoerloos te beveiligen. Dit systeem is zeer geschikt voor oa; Campers, Caravans (chalet), boten en vrachtauto’s Het alarmsysteem wordt gevoed door 6 D-cellen, met een gemiddelde levensduur van 24 tot 30 maanden. Er zit een ingebouwde GSM/GPRS kiezer in. Bij afname van de D cellen ontvangt u een bericht dat er bv, nog 50% voeding aanwezig is. U kunt dit instellen dat er bij elke 10% stroomafname u direct via de App word geïnformeerd
Een boot of schip eenvoudig maar professioneel beveiligen behoort nu tot de mogelijkheden. Met de RAPTOR RLC maakt u het mogelijk om draadloos en snoerloos uw boot te beveiligen tegen inbraak. Het systeem is zelf voedend en behoefd geen 230V aansluiting te hebben. Het alarmsysteem wordt gevoed door middel van 6 D-cellen met een levensduur van 24 tot 30 maanden. Wanneer er een afname van de cellen plaats vind ontvangt u automatisch een bericht uit het systeem via de App dit kunt u instellen vanaf 50% en vervolgens iedere 10% aangeven dat u een bericht wilt ontvangen. Zo blijft u altijd op de hoogte van de status van uw systeem. Op het alarmsysteem kunnen diverse melders worden in geleerd bv, draadloze bewegingsmelders, magneetcontacten en rookmelders. Het alarmsysteem is uitgerust met een geïntrigeerde GSM/GPRS kiezer voor doormelding naar uw mobiel of meldkamer. Als u het alarmsysteem alleen naar uw mobiel laat melden ontvangt u via de App een Push bericht met de omschrijven van de melding.
Het RAPTOR platform gebruikt de innovatieve One Bidirectional draadloos Techniek GFSK 868 Mhz. De Bidirectionele communicatie tussen het bedieningspaneel en de componenten met "DPT" (Dynamic Power Transmittion) verminderd het verbruik van batterijen, zo verlengt de levensduur van de batterijen. De communicatie tussen centrale en componenten heeft een beveiliging door zijn automatische zoekfunctie van kanalen (AFC) die continu detecteert op interferentie van buitenaf. De ingebouwde GSM/GPRS kiezer, bied u de mogelijkheid om het systeem op afstand te beheren en te configureren. Het systeem biedt de maximale flexibiliteit voor gebruik.

Draadloos en snoerloos beveiligen

ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons