Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst
Hang- en sluitwerk Goed hang- en sluitwerk is de eerste stap, en maak ook vaak deel uit van een certificering op uw alarmsysteem. Met kwalitatief goede  sloten met cilinders maakt u het een inbreker al een stuk lastiger en is de kans dat hij zijn poging staakt groot.
Camerasysteem Koppel bijvoorbeeld bewakingscamera's aan uw alarmsysteem, zo kunt u of de meldkamer bij een inbraak deze direct verifiëren voor de politie. Laat bijvoorbeeld sterke nachtzicht camera's installeren die in combinatie met uw alarmsysteem uw buiten terrein beveiligen, zodra het systeem alarm geeft kunt u met de bewakingsbeelden direct actie ondernemen. Met slimme camera's is er nog veel meer mogelijk, zoals het automatisch volgen van bezoekers op uw terrein.
Toegangscontrole Toegangscontrole, kan bijvoorbeeld ingezet worden om uw kantoor te beveiligen, geef alleen personeel dat toegang nodig heeft toegang tot uw magazijn en opslag, of gebruik het systeem om leveranciers toegang te verlenen op tijdstippen dat uzelf niet aanwezig bent.
Camerasysteem Koppelen van bewakingscamera's aan uw alarmsysteem, zo kunt u bij een inbraak direct op een App de camerabeelden bekijken en eventueel actie ondernemen. Laat bijvoorbeeld sterke nachtzicht camera's installeren die in combinatie met uw alarmsysteem uw buiten terrein beveiligen, zodra het systeem alarm geeft kunt u met de bewakingsbeelden direct actie ondernemen. Met slimme camera's is er nog veel meer mogelijk, zoals het automatisch volgen van bezoekers op uw terrein.

Inbraakbeveiliging voor garagebedrijf

Inbrekers hebben het vaak gemunt op airbacks, papieren en sleutels van de geparkeerde auto’s op uw terrein. Om dit te voorkomen is het van belang dat het pand van een goed werkend alarmsysteem is voorzien.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.
Inbraakbeveiliging garagebedrijf
Contact Wacht niet langer en  Neem contact met ons op
ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons