Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst

AVS Draadloos alarmsysteem 868mhz Bidirectioneel

Raptor centrale met draadloos codebedienpaneel 2 bewegingsmelders en IP kiezer en GSM kiezer Centrale met ingebouwde GSM/GPRS kiezer en Ingebouwde ontvanger voor maximaal 125 zones ingebouwde sirene 1 x A500 Draadloos codebedienpaneel 2 x bewegingsmelder draadloos 1 x magneetcontact draadloos 1 x noodaccu het alarmsysteem kan bediend worden met een App, of doormelden naar een meldkamer. leveren en monteren voor  1499,00 incl. BTW. 3 jaar garantie
Bedienen alarm: Met de uitgebreide gratis app heeft u direct controle over het bedienen van het alarmsysteem, eventueel ondersteund door visuele verificatie. Dit is alleen mogelijk met de betaalde app, het unieke van deze app is dat een willekeurig camerasysteem bekeken kan worden waar u ook bent. Zo kunt u direct zien of er daadwerkelijk iets aan de hand is en bespaart u kostbare middelen en tijd. Kosten van de betaalde app zijn € 48,00 voor 3 jaar.
Communicatie De AVS Capture, Raptor en Xtream communiceren via diverse media, bijvoorbeeld internet en/of GSM/GPRS. Zodra het systeem wordt ingeschakeld, ontvangt u een notificatie op uw mobiel of smartphone, bij een alarmmelding kunt u direct in de app zien waar het alarm op af is gegaan. De gebruiker kan in de app direct beelden opvragen om zich van een situatie op de hoogte te stellen.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.

Draadloos alarmsysteem

Waarom binnen beveiligen als het buiten ook kan. AVS is ook zeer sterk in draadloze buitendetectie, met het plaatsen van Repeaters kan er maar liefs een bereik worden behaald van 4800 meter. De buitenmelders geven GEEN vals alarm bv., bij een, regenbui, sneeuw, felle verlichting, bewegende takken en bosjes, dieren enz.
MY AVS ALARM is een unieke applicatie om met een tablet of smartphone het alarmsysteem eenvoudig op afstand te beheren. Op basis van de meest geavanceerde cloud-technologie, is op deze app versleuteld om veilig te communiceren tussen uw mobiele apparaat en alarmsysteem. De app toont ook de meldingen van uw alarmsysteem Real-Time, zelfs als de app is gesloten Vanuit de app kan het alarmsysteem volledig worden beheerd en eventueel domotica schakelingen. Het is ook mogelijk om camera’s op afstand te kunnen bekijken.
Dus wacht niet langer en
ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons