Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst

Buitenbeveiliging draadloos of bekabeld

Buitenbeveiliging van AVS heeft als voordeel dat bij calamiteiten er een alarm plaats vind. Wanneer een inbreker zich op het terrein begeeft zal de buitendetectie dit opmerken als een indringer. Het grote voordeel hiervan is dat er geen inbraakschade ontstaat aan de woning of het bedrijfspand. De buitenbeveiliging kan zowel bekabeld als draadloos worden aangebracht. Uniek van AVS is de universele draadloze ontvanger 868mhz voor buitenbeveiliging die toepasbaar is op andere merken alarmsystemen.
Draadloze buitendetectie zeer betrouwbaar en stabiel, Gegarandeerd geen vals alarm. Een uitdaging bij uitstek is wel het detecteren van een buitenomgeving. AVS electronics is al jaren nummer 1 in draadloze en bekabelde buitendetectie. AVS is er in geslaagd door speciale technieken om een onderscheid te maken tussen een echt inbraakalarm en de ontelbare oorzaken van vals alarm in een onrustige buitenomgeving.
Communicatie De AVS Capture, Raptor en Xtream communiceren via diverse media, bijvoorbeeld internet en/of GSM/GPRS. Zodra het systeem wordt ingeschakeld, ontvangt u een notificatie op uw mobiel of smartphone, bij een alarmmelding kunt u direct in de app zien waar het alarm op af is gegaan. De gebruiker kan in de app direct beelden opvragen om zich van een situatie op de hoogte te stellen.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.

Buitenbeveiliging

Waarom binnen beveiligen als het buiten ook kan. AVS is zeer sterk in draadloze en bedraade buitendetectie, met het plaatsen van repeaters kan er maar liefs een bereik worden behaald van 4800 meter. De buitenmelders geven GEEN vals alarm bv., bij een, regenbui, sneeuw, felle verlichting, bewegende takken en bosjes, dieren enz.
MY AVS ALARM is een unieke applicatie om met een tablet of smartphone het alarmsysteem eenvoudig op afstand te beheren. Op basis van de meest geavanceerde cloud-technologie, is op deze app versleuteld om veilig te communiceren tussen uw mobiele apparaat en alarmsysteem. De app toont ook de meldingen van uw alarmsysteem Real-Time, zelfs als de app is gesloten Vanuit de app kan het alarmsysteem volledig worden beheerd en eventueel domotica schakelingen. Het is ook mogelijk om camera’s op afstand live te kunnen bekijken.
Dus wacht niet langer en
Draadloze buitenbeveiliging rondom uw woning Met de toenemende criminaliteit en de daarbij steeds grotere agressie wil je het liefst weten wanneer er iemand je terrein betreedt voordat het alarmsysteem zijn werk moet gaan doen. Hiervoor heeft ECE brand & inbraakbeveiliging diverse oplossingen. Met de AVS techniek kunnen we met behulp van draadloze detectoren ook buiten indringers detecteren. De buitendetectie word gekoppeld aan een bestaand ( niet merk gebonden ) of nieuw alarmsysteem.
ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons