Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst
Het beveiligen van een woning kan op verschillende manieren, u kunt kiezen voor traditionele beveiliging met binnen melders maar tegenwoordig word vaak gekozen voor buitenbeveiliging. Het voordeel van buitenbeveiliging is dat als er een poging word gedaan om in te breken u voor dat er schade aan de woning ontstaat al een melding krijgt via de App. Meer voordelen zijn dat het alarmsysteem gebruikt kan worden als u thuis bent of wanneer de kinderen wakker worden normaal door het huis kunnen lopen zonder dat er alarm word veroorzaakt. Dus alle gemak voor een optimale beveiliging. Het kan draadloos of bekabeld.
Draadloze buiten beveiliging voor woning
Bedieningsgemak Alle beveiligingssystemen worden traditioneel bediend door middel van een codebedienpaneel die overigens zeer gebruiksvriendelijk zijn. De alarmsystemen kunnen ook worden voorzien van een disign touch paneel. Het is ook mogelijk om met een gratis APP het alarmsysteem in- of uit te schakelen. De meldingen van het alarmsysteem kunnen worden ontvangen op een, Smartphone, Tablet en IPhone.
Beveiligen is maatwerk Het beveiligingsadvies van ECE brand & inbraakbeveiliging is altijd maatwerk voor iedere situatie afzonderlijk. Er word uiteraard rekening gehouden met de eisen en wensen van de klant. Door dat er verschillende systemen zijn willen wij u graag helpen om een juiste keuze te maken en houden we rekening met eventuele verzekeringseisen! Onze vakkundige en gescreende monteurs plaatsen de systemen en verzorgen eventueel het reguliere onderhoud van uw Beveiligingsysteem.
Doormelden van alarmsysteem Sluit uw alarmsysteem aan op een meldkamer dan blijft een alarmmelding nooit meer onopgemerkt. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan de centralisten voor u klaar.

Bedraad of draadloos alarmsysteem

U kunt een keuze maken voor een bekabeld alarmsysteem of een draadloos alarmsysteem te laten installeren. Dit geld voor zowel een alarmsysteem als voor brandbeveiliging. Kiest u voor een draadloos alarmsysteem dan worden de melders geplaatst zonder dat er gebruik word gemaakt van bekabeling. Dit heeft als voordeel dat bij het monteren van de melders of contacten niets zichtbaar is, waar normaal gesproken bij een bekabeld alarmsysteem hier wel sprake van is.
Inbraakbeveiliging voor woning  Steeds vaker is een woning het doelwit van brutale inbraken en agressieve overvallen. Dit komt mede doordat bedrijven zich steeds beter beveiligen tegen deze risico’s. Voor de gelegenheidsinbreker is een huis een makkelijk doelwit!  Een alarmsysteem vermindert de kans op een geslaagde inbraak. Voor Inbrekers is een alarmsysteem een hindernis bij een inbraak. Mocht de inbreker toch een inbraakpoging doen dan zal het alarmsysteem in werking treden. Inbraakbeveiliging is daarom een prioriteit om u veilig te voelen en ECE brand & inbraakbeveiliging is hierin uw perfecte partner. Door onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij inbraakbeveiliging leveren van hoge kwaliteit.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.
Dus wacht niet langer en

Inbraakbeveiliging woning

ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons