Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst

Inbraakbeveiliging voor winkel

Diefstal, inbraak en vandalisme kunnen u voor veel ellende en hoge kosten bezorgen.

Met een inbraaksignaleringssysteem van AVS verhoogt u de veiligheid van uzelf en uw medewerkers.

Bovendien waarborgt u de continuïteit van uw organisatie.

Inbraakbeveiliging is daarom een prioriteit om u veilig te voelen en ECE brand & inbraakbeveiliging is hierin

uw perfecte partner. Door onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij een alarmsysteem leveren van

de hoogste kwaliteit. De AVS Capture serie zijn klasse 2 gekeurd en de Xtream is klasse 3 gekeurd.

Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.
Beveiligingsadviezen Onze beveiligingsadviezen voor uw winkel zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende systemen en houden rekening met eventuele verzekeringseisen! Koppel bijvoorbeeld bewakingscamera's aan uw alarmsysteem, zo kunt u (of de meldkamer) bij een inbraak deze direct verifiëren wat er aan de hand is en zonodig word de opvolgingsdienst ingeschakeld of direct de politie inschakeld. Onze eigen vakkundige monteurs plaatsen de systemen en verzorgen eventueel het reguliere onderhoud van uw Beveiligingssysteem.
Camerasysteem Bijvoorbeeld het koppelen van bewakingscamera's aan uw alarmsysteem, zo kunt u bij een inbraak direct op een App de camerabeelden bekijken en eventueel actie ondernemen. Met slimme camera’s is nog veel meer mogelijk, bijvoorbeeld een camera die uw waardevolle kleding in de gaten kan houden of een volledig overzicht van de winkel.
Alarmsysteem draadloos of bekabeld Beveiligen van een winkel is altijd maatwerk omdat niet iedere winkel de zelfde omvang heeft. Hiervoor is het raadzaam om een adviseur vrijblijvend langs te laten komen. De systemen die wij hanteren kunnen worden aangebracht als Borg klasse 2 of 3. Voor panden met een hogere risicoklasse word het altijd maatwerk. Dus raadpleeg een adviseur voor de juiste klasse.
Mistmachine Bij een inbraak of ramkraak zullen de standaard alarmsystemen het naar behoren doen. De meldingen worden naar de meldkamer verzonden en die zal actie ondernemen. Vaak zal het gebeuren dat de opvolging een geruime tijd op zich laat wachten. Inbrekers weten dit en hebben slechts een korte tijd nodig om de meest waardevolle goederen weg te nemen en tijdig er mee weg komen. Maar met een mistmachine word de kans van inbraak nihil.
Dus wacht niet langer en

Inbraakbeveiliging winkel

ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons