Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst

Inbraakbeveiliging voor loods of bedrijf

Vaak staat een loods of bedrijf op bedrijventerreinen waar weinig sociale controle is, nachts en in het

weekend is het er heel rustig en dat is natuurlijk de perfecte tijd voor criminelen om toe te slaan.

Als u uw bedrijfspand, bedrijfshal, loods of opslag goed wilt beveiligen tegen de risico’s van inbraak, brand of vandal-

isme, dan bent u bij ECE brand & inbraakbeveiliging aan het juiste adres. Door onze expertise en jarenlange ervaring

kunnen wij een alarmsysteem leveren van de hoogste kwaliteit. De AVS Capture serie zijn klasse 2 gekeurd en de

Xtream is klasse 3 gekeurd.

Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.
Beveiligingsadviezen Onze beveiligingsadviezen voor loodsen en bedrijven zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende systemen en houden rekening met eventuele verzekeringseisen! Koppel bijvoorbeeld bewakingscamera's aan uw alarmsysteem, zo kunt u (of de meldkamer) bij een inbraak deze direct verifiëren wat er aan de hand is en zonodig word de opvolgingsdienst ingeschakeld of direct de politie inschakeld. Onze eigen vakkundige monteurs plaatsen de systemen en verzorgen eventueel het reguliere onderhoud van uw Beveiligingssysteem.
Camerasysteem Bijvoorbeeld het koppelen van bewakingscamera's aan uw alarmsysteem, zo kunt u bij een inbraak direct op een App de camerabeelden bekijken en eventueel actie ondernemen. Met slimme camera’s is nog veel meer mogelijk, bijvoorbeeld een kenteken registratie camera voor op het terrein of een camera voor in de opslag,, dit heeft als voordeel dat de daders sneller worden gevonden.
Hang- en sluitwerk Goed hang- en sluitwerk is de eerste stap, en maak ook vaak deel uit van een certificering op uw alarmsysteem. Met kwalitatief goede  sloten en cilinders maakt u het een inbreker al een stuk lastiger en is de kans dat hij zijn poging staakt groot.
Mistmachine Bij een inbraak of ramkraak zullen de standaard alarmsystemen het naar behoren doen. De meldingen worden naar de meldkamer verzonden en die zal actie ondernemen. Vaak zal het gebeuren dat de opvolging een geruime tijd op zich laat wachten. Inbrekers weten dit en hebben slechts een korte tijd nodig om de meest waardevolle goederen weg te nemen en tijdig er mee weg komen. Maar met een mistmachine word de kans van inbraak nihil.
Dus wacht niet langer en

Borg certificaat

Vaak heeft u een BORG Certificaat of Opleverings bewijs nodig voor de verzekeraar om uw bedrijfspand te

verzekeren tegen inbraak.

Inbraakbeveiliging loods of bedrijf

ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons