Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst
Camera beveiliging voor in de nacht Camerabeveiliging kan overdag, maar ook voor in de nacht van toepassing zijn. Er zijn camera's met infrarood verlichting voor nachtzicht maar ook hiervoor geld dat hier ook diverse soorten in zijn. Nachtzicht camera's geven bij geringe licht omstandigheden nog een helder en scherp beeld.
Opslag van camerabeelden Het is van groot belangrijk hoe camerabeelden worden weergegeven en opgeslagen. Voor een perfecte opname en weergave adviseren wij de juiste keuze te maken van de hardeschijf. In veel gevallen is dit verkeerde zuinigheid. ECE brand & inbraakbeveiliging biedt u diverse mogelijkheden voor opslag van beelden.
Camerabeveiliging voor woning  Met camera beveiliging houdt u natuurlijk niet letterlijk de crimineel/vandaal uit huis. Wel wordt er een barrière gelegd die de overweging geeft om het niet te doen omdat inbrekers weten dat ze door de camera’s gezien kunnen worden. Dus het kan een preventieve werking hebben en voorkomt een hoop ellende. Ook kunnen na een incident de beelden worden gezien om zodoende de situatie alsnog te kunnen bekijken.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.
Camera projectering Bij projectering van camera's wordt rekening gehouden met de doelstelling van het systeem en wordt zoveel mogelijk beantwoord aan uw verwachtingen. Camera's kunnen bijvoorbeeld worden toegepast als overzicht van een terrein, magazijn of rondom de woning. Als professioneel installateur zijn wij verplicht om camerabeveiliging te installeren en te onderhouden volgens de geldende voorschriften van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) en de richtlijnen van het BRL Cameratoezicht Openbare Plaatsen.
Het soort camera Er zijn verschillende soorten beveiligingscamera's. In veel gevallen word er nog steeds gebruik gemaakt van traditionele analoge camerabeveiliging, soms vanwege het gemak, soms vanwege de kosten, soms omdat men simpelweg niet op de hoogte is van nieuwe technieken. Dit is vaak een misverstand, want het prijsverschil tussen traditionele analoge beveiligingscamera's en megapixel camerabeveiliging is relatief klein, echter megapixel camera's leveren wel  veel scherper en dus duidelijker beeld dan de traditionele analoge bewakingscamera's. Daarnaast is het plaatsen van megapixel camerabeveiliging net zo makkelijk als analoge camerabewaking. Er bestaan verschillende soorten camerabeveiliging systemen, zoals bijvoorbeeld HD-AHD en TVI van 2 megapixel tot wel 5 megapixel. Voor IP camera’s ligd dit wat anders. In deze range zijn er vele mogelijkheden. Maar omdat in één zin samen te vatten is niet te doen. ECE brand & inbraakbeveiliging heeft ruim 30 jaar ervaring in het leveren en monteren van camerabeveiliging en kan als geen ander u informeren wat de juiste keuze is voor uw situatie.
Dus wacht niet langer en
Camerabeveiliging woning
ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons