Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst

Provision IP 2 megapixel 1080P netwerk camerabeveiliging

De afgebeelde set met een opname van 2 weken leveren en monteren wij voor €  1.550,00 excl. BTW Het systeem word op u router aangesloten en kunnen de beelden op afstand worden bekeken met IPhone en Smartphone Provision is een Israëlische fabrikant garantietermijn 3 jaar 
Wilt u meer informatie, wacht niet langer en
Camera projectering Bij projectering van camera's wordt er rekening gehouden met het doel waar het systeem voor is bedoeld. Er wordt zoveel mogelijk beantwoord aan uw verwachtingen. Camera's kunnen bijvoorbeeld worden toegepast om overzicht over een bepaald gebied te verkrijgen of men kan vanuit het kantoor zien of er een klant binnen komt of dat het personeel niet belaagd of bedreigd word. Opslag camerabeelden Minstens net zo belangrijk is hoe camerabeelden worden weergegeven en opgeslagen. Voor weergave en opname van beelden biedt ECE brand & inbraakbeveiliging diverse mogelijkheden en oplossingen. Soorten camera's Er bestaan verschillende soorten beveiligingscamera's. Op heel veel plaatsen wordt nog steeds traditionele analoge camerabeveiliging toegepast, soms vanwege het gemak, soms vanwege de kosten, soms omdat men simpelweg niet op de hoogte is van nieuwe technieken. Zonde, want het prijsverschil tussen traditionele analoge beveiligingscamera's en megapixel camerabeveiliging is relatief klein, echter megapixel camera's leveren wel beelden die veel scherper en dus duidelijker zijn dan beelden van traditionele analoge bewakingscamera's. Daarnaast is het plaatsen van megapixel camerabeveiliging net zo makkelijk als analoge camerabewaking. Er bestaan verschillende soorten megapixel camerabeveiliging systemen, zoals bijvoorbeeld AHD en TVI met 2 megapixel beveiligingscamera's en IP camera’s tot 5 megapixels aan toe. Camera beveiliging in de nacht Camerabeveiliging kunt u op de dag, maar ook 's nachts toepassen. Alle camera's met infrarood nachtzicht kunnen zonder daglicht camerabeelden weergeven. Nachtzicht camera's geven bij geringe licht omstandigheden nog kleurenbeelden weer.
Camerabeveiliging voor winkel  Camerabeveiliging is onmisbaar in een winkel. Een camerasysteem voor een winkel heeft als groot voordeel dat het preventief werkt. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan kan het ook als bewijsmateriaal dienen. Het bied uw personeel bescherming, veiligheid en een goed gevoel bij het uitvoeren van zijn of haar taken.  De criminaliteit is aan het veranderen. De schaamte om herkend te worden is er niet meer. Helaas wordt het bruter en harder. Overvallen nemen nog steeds toe en u ziet daarnaast ook een verschuiving. In eerste instantie waren het de juweliers, tankstations en sigarenzaken die vaak werden overvallen maar u ziet nu ook de tendens dat het doorslaat naar “minder” aantrekkelijke doelwitten. Zelfs het aantal woningovervallen is toegenomen.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.
Camerabeveiliging winkel
ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons