Borg NCP gecertificeerd
 Persoonlijk advies
 Service gericht
Over ECE
 Klantgericht
 Vakkundig personeel
Contact informatie
Celsiusbaan 6a
3439 NC  Nieuwegein
  030 - 244 77 92
  info@ecebv.nl
KvK;  30108614
Adres
Email
Telefoon
KvK
Website
www.ecebv.nl
 24 uur storingsdienst
Compartimenteren Sleutelbeheer of toegangscontrole kan bijvoorbeeld ingezet worden om kentekens en autosleutels te beveiligen of door middel van een kluis. Voor garagebedrijven en autodealers is het verplicht een sleutelkluis te hebben. ECE brand & inbraakbeveiliging is hier de juiste partner voor. Zo adviseren wij welke kluis het beste bij het bedrijf past en zorgen onze vakkundige monteurs voor het plaatsen en de juiste afwerking.
Toegangscontrole Sleutelbeheer of toegangscontrole kan bijvoorbeeld ingezet worden om uw kantoor te beveiligen, geef alleen personeel dat toegang nodig heeft toegang tot uw magazijn en opslag, of gebruik het systeem om leveranciers toegang te verlenen op tijdstippen dat uzelf niet aanwezig bent.
Soorten camera's Er er is veel keuze van beveiligingscamera's. Op heel veel plaatsen wordt nog steeds traditionele analoge camerabeveiliging toegepast, soms vanwege het gemak, soms vanwege de kosten, soms omdat men simpelweg niet op de hoogte is van nieuwe technieken. Camera beveiliging in de nacht Camerabeveiliging kunt u overdag, maar ook 's nachts toepassen. Alle camera's met infrarood nachtzicht kunnen zonder daglicht camerabeelden weergeven. De nachtzicht camera's geven bij geringe licht omstandigheden nog kleurenbeeld.
Camerabeveiliging voor garagebedrijf  Voor de beveiliging van bijvoorbeeld garageboxen, werkplaats en parkeerterrein is een camera ideaal, je weet precies wie waar en wanneer is geweest, een valse beschuldiging is dan ook niet meer mogelijk. Zie wat er gebeurd, alles staat op beeld.  Een camerasysteem voor garage of autodealer heeft als groot voordeel dat het preventief werkt. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan kan het ook als bewijsmateriaal dienen.
Op Misdaad in Kaart kunt u zelf zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken.
Dus wacht niet langer en

Camerabeveiliging garagebedrijf

ECE brand & inbraakbeveiliging
T.  030 - 244 77 92     E.  Mail ons